Перегляд одного допису
Старий 02.10.2012, 21:36   #1029
tosi

Звідки Ви: м.Львів
Дописи: 2.275
Дякував: 449
Дякували 3.932 раз(и) в 610 повідомленнях
здається вже 4-й рік поспіль, ДН я святкую на риболовлі, кидаю всі справи і на річку. Цього разу напередодні все ніяк не міг вирішити, куди? чи на Дністер жереха давити, чи в карпати форель. Ліг спати з думкою що вирішу в авто В авто нічого не вирішував, і навіть коли вже їхав в сторону прикарпатської річки, думав а може на Дністер ... Перші 2 години на риболовлі, форель себе ніяк не проявляла, це неабияк почало мене бентежити навіть почав себе картати, мол довбень форель вже вся в верхівях, готується до нересту, треба було на Дністер їхати черговий дзвінок з привітаннями, розмовляю, але руки знають шо роблять, заброс в бурло і чітка покльовка, 2 стрибка з води, і форель сходить, за що люблю рибалку по форелі, все відбувається надзвичайно динамічно, від покльовки до сходу, пройшло мабуть з 1,5сек Ну але цей схід мене порадував, досягнута ціль, вона на місці, тобто на літніх стоянках, спробував воду, по відчуттях тепла, (треба все таки прикупити правильний градусник для води), думаю що її температура, а ще більше насиченість киснем визначають де буде стояти риба. Дійшов до чергового бурла і відразу за ним гарний тягун, заробив ще один вихід з нерічшучим торканням приманки. І ось нарешті перша маленька форелька на другому заході за приманкою, сідає. Глибина була сантиметрів 15-20, побачив як вона йшла за ріджом, торкнула, потім зробила розворот і вже файно сіла на гаки

Дійшов до улюбленої місцинки, на черговій проводці вже під ногами отримав надзвичайно потужний удар і тільки побачив бік рибини не менше тієї що зловив першого разу, тобто пструг був орієнтовно 700грам. Після такого сам як риба хапав ротом повітря зо дві хвилини, а серцебиття прийшло в норму пізніше. Перемістився чуток вище і заробив ще два бранія, правда без результату. Пішов до нашого (сиділи плече в плече) з Гриньою тягуна там багронув таке падло по місцевому бздерка, а так "гольян"

Ще десь по дорозі дьорнув рибинку

Потім виставився на улюбленому місці Грині, і тут почалась роздача

клювали невеличкі пструги, ось такі

Правда на черговому забросі, знову з другого заходу, вчепилась дебела, дотягнув її до міляки, але коли вона почала перевертатись як вареник в сметані, Танчо здався тобто рибу я не дотягнув до себе мабуть з 2метра, зійшла
ще декілька фоток пструга

Загалом з цієї місцинки до рук попало 5-6 рибин, також були пусті брання ну і сходи Від переповнення емоції, телефоную Гріші, мол я тут з твого місця рибу деру, і тут як влупить (Гріша чув, не дасть збрехати), вообщем непогана рибина нагнула Танчо і завела в зацеп, мусив лізти відчіпляти хамсіна. Хамсіна відчепив, але і рибу розлякав ну для проформи кинув ще 2 рази ні нащо не сподіваючись, переконався і почимчикував до авто. Час спливав, мав ще малого зі школи забрати, тому відвів собі час на риболовлю до 14.00, вертаючись помітив ще одну перспективну точку і з першого закиду, беру найяскравішу рибу дня перша фотка

ця рибинка була найтемнішою, фотограф з мене паскудний, тому реальну її красу я нажаль передати не зміг

цією фоткою хотів порадувати Петра Петровича

Висновок: буду збирати чуток жорсткішу вудку, 5-ти футовий фенікс має справитись з поставленими завданнями, а саме кидати ріджа не напрягаючи мене, і разом з тим півкілушну форельку внятно протягнути по міляці Риба поки що на літніх стоянках.
Загалом отримав більше 2-х десятків клювань, до рук попало десяток рибин, і дві поважні рибини добавили яскравих емоцій в цей день.
P.S. всім Дякую за привітання!

Востаннє редагував tosi: 02.10.2012 о 21:45.
tosi зараз поза форумом  
75 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей