Перегляд одного допису
Старий 28.09.2012, 11:11   #860
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від Гамазин Андрей Переглянути допис
замотал в газеты и положил в холодильник.
я б в газету не радив би замотувати, краще упакувальну або пергаментну бумагу.
вважаю що риба набирає солі скільки може за пару днів, а те що тиждень чи більше в солі немає різниці , ну хіба що для паразитів і товщини філе. а вимочую 4-5 годин час відчасу добавляю в миску свіжої води та дигустую.
а якщо є багато в"яленої риби чи копченої тоді ховаю в морозилку і риба не буде пересушеною. тоді коли треба за годину, півтори дістав і .
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_1026.jpg
Переглядів: 203
Розмір:  109,8 КБ
ID:	216881  
Radul зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо: