Перегляд одного допису
Старий 27.09.2012, 10:18   #856
iva
 
Реєстрація: 15.01.2008
Звідки Ви: десь трохи нижче Києва :)
Дописи: 542
Дякував: 2.361
Дякували 2.705 раз(и) в 283 повідомленнях
Цитата:
Допис від Radul Переглянути допис
...з щуки виходить гарна сільдка:....
Поверхом вище , є теж профільна кулінарна гілка питанню приготування щуки, як оселедця, виділено окремою гілкою http://fishing.kiev.ua/vb3/showthrea...t=31806&page=3
Сам готува за рецептом megadzilla (перше повідомлення теми). Моїм подобається. Тільки цукру кладу трошки менше. Коли щука постоїть з 3-4 дні дрібні кістки під дією соку лимону стають мякими і не відчуваються.
iva зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
Radul (28.09.2012)