Звідки Ви: Киев
Дописи: 210
Дякував: 3.481
Дякували 433 раз(и) в 43 повідомленнях
|
На північ
Думка відвідати одну з північних річок довго не давала мені спокою. Нарешті зявилась можливість поїхати. Компанію склав Вова GROB.
Порадившись з напарником, вирішили змінити попередній маршрут і їхати вниз по течії, до гирла. Довга дорога по трасі, потім по селу і ми вже на першій точці рибацького маршруту.
Тут річка завширшки 30 метрів, течія невелика, по обидва береги помірно вкрита травою. З під неї напарник витяг перших окунців на резину від Lake Fork. Я також відмітився одним на Paramax. Треба додати, що всі покльовки були під берегом, по центру й далі повна тиша, можливо через досить однорідний рельєф без бровок і канав. Тут все ясно, їдемо далі.
Друга точка нагадує Любич в окремих частинах - круті береги, досить сильна течія, піщане дно і прибережні мікрозатоки. В тих затоках живуть окунці, іншої риби ми не зловили. Глибокі ями на вигинах пусті. Продовжуємо маршрут.
Третя точка сподобалась би кожному поціновувачу такої риби як головень. Все показувало, що десь він має бути - стрімка течія, невелика глибина, перекати з трави та нерівностей дна. І вода дуже прозора, такої я ще не бачив.
Попередньо заглибивши Gater Spoon, починаю повільно вимотувати, і ось струмовий удар у вигляді першого в сезоні а тому дуже очікуваного головня!
У напарника також були виходи на Renge, але, на жаль, без результата.
Дуже не хотілось їхати додому. Попереду довга й нудна дорога. Тішить те, що ми обовязково ще повернемось сюди.
|