В серпні цього року їздив у відпустку до родичів у Борзну (райцентр, Чернігівська область, координати - широта- 51°15'0.06"Пн, довгота - 32°26'35.26"С). Увечері вийшов зі спінінгом на місцеву річку Борзенку, що протікає через все місто. Закинув буквально пару раз - сітка. Поставлена під очерет, десь метрів за 10 від берега. Довелося лізти і рятувати свій улюблений воблер. Я підняв з води десь метрів з 15-20 сітки - якої вона була довжини не знаю. Через день пішов сюди знову. Біля річки розговорився з місцевими хлопчаками де у них тут рибні місця

. Мені кажуть, що спінінг можеш ховать бо тут сітка на сітці -під обома берегами, по краю очерету і поперек - тільки у воду лазить відчіплять. Не вірю - це ж посеред міста, рибнадзор і т.д. Годин в 6 вечора повертаюся і спостерігаю з одного боку якийсь дідок на плоскодонці перебирає сітки від одного берега до іншого. Далі метрів за 600, на протилежний берег виїждає Лендкрузер, з нього виходить чувак, витягує лодку і починає теж перебирать ще одну сітку. І теж від берега до берега - метрів 100 (за Google Earth). І про це всі вкурсі.... Потім я розпитував чи є тут рибадзор - є але в сусідньому райцентрі...