Цитата:
Допис від Strayer
Значится, в грусти и печали докладываю результат.
Исходный материал - кила 2 филе толстолобика. Все сделал по инструкции. Посолил неделю, вымочил, просушил два дня. Попробовал на соль - отлично! Нежно замотал каждый кусочек в тряпочку из простыни. в картонную коробку - и в холодильник. Продержал дней 10. Тут наметилось пиво. Ну, думаю, возьму пару кусочков, попробую. Достаю первый, разворачиваю - а он в плесени. Достаю еще один - та же фигня. Расстроился.
(
|
ну я робив з сомика, чотири філейки з різними приправами, десь до тиждню солилось, відмочив так що по краям майже не солоне було. якраз була спека, тому в"ялив в ночі на балконі( три ночі), а на день ховав в холодильник-система но фрост, якийсь обдув в середині є.
потім загорнув в упакувальний папір.
теж недовго протягнуло днів 10-15, але все добре. в статті сказано що через днів 30 має балик танути в роті, в моєму випадку останні навпаки ще більше підсохли, вирішив один балик нарізати невеликими смужками і досушив, вийшло схоже на стружку тунця, що продають.