Цитата:
Допис від Vasil'
Вас походу розвели((( ті бумажки то все гон, звідки вам відомо що вам давали точно такі ж самі бумажки як і вашому сину чи собі?. Або експертиза або можна ще зголоситись дунути в новий прибор "Драгер". І якщо ви не кіряєте кожен день і шлунок, нирки, печінка працюють нормально то ті 200грам сухаря білого мали вивітритись годин через 6-7 ну 8 на крайняк. Доречі скільки часу пройшло як ви випили вина і вас зупинили? пиво я не рахую воно апріорі не могло показати.
Якось випив литру пива в 00-00 годин а в 8-30 їхав на роботу і зупинили - "у вас запах", дунув в цей "драгер", прибор показав 0,0. Тільки головне треба перевіряти герметичність упаковки трубки. Розкривати власноруч і вставляти в прибор теж, мені менти це дозволили робити.
|
Бить себя кулаком в грудь не буду ,развели так развели --счастья им ---Из одной банки доставал сам лакмус и себе и менту и сыну ...Вино выпил часиков в 21-22, ехал в 7 утра ...терять пол дня на доказательства у меня не было настроения;;;Ну лопухнулся ,так о том и пишу ,что бы другие не попали