Перегляд одного допису
Старий 05.08.2012, 11:07   #766
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Балик

вирізка з інтернет статті:

Тепер шматки треба просушити, не висушити, а просушити в цьому вся фішка. Рибу викладаємо на протяг, щоб висохла волога з її поверхні, можна використовувати звичайний вентилятор. Їй не можна пересихати, інакше у вас вийде сушена риба, а не балик.
Як тільки риба висохла, кожен шматочок замотуємо в тряпочку з бавовни, як варіант старенька, чистий простирадло, укладаємо все це добро в холодильник на нижню полицю, і чекаємо.
Чекати треба днів із п'ятнадцять не менше, а краще тридцять, тоді балик просто розтане у вас в роті.


таке хтось практикував? чи варто місяць силу волі випробовувати?
Radul зараз поза форумом  
3 користувачів подякували
pithon65 (06.08.2012), Strayer (06.08.2012), БасОВ (06.08.2012)