Цитата:
Допис від КАП
А кто как маринует сома для шашлыка? поделитесь рецептом и опытом..
|
купляю приправу до риби на ринку в продавців кавказької національності

, в них розфасовка,в кожному лоточку окрема сушена й подрібнена приправа.
продавець чайною ложкою набирає різних по троху, виходить

. саме цікаво що до ухи він підбирає інший набір спецій.
так сподобалось що і до плову і сала і тд. беру тільки там.
якщо запікати в духовці з майонезом, сметаною добавляю натертий часник і порошок червоного солодкого перцю, від перцю правда мясо виходить червонувате, але якийси прискус ніжно солодкуватий, мені так здається.
а взагалі потрідно пробувати, експерементувати щось добавляти і з часом підбереться пару блюд які будуть смакувати всій сім"ї.
смачного!