Перегляд одного допису
Старий 15.07.2012, 12:13   #765
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від КАП Переглянути допис
А кто как маринует сома для шашлыка? поделитесь рецептом и опытом..
купляю приправу до риби на ринку в продавців кавказької національності, в них розфасовка,в кожному лоточку окрема сушена й подрібнена приправа.
продавець чайною ложкою набирає різних по троху, виходить. саме цікаво що до ухи він підбирає інший набір спецій.
так сподобалось що і до плову і сала і тд. беру тільки там.
якщо запікати в духовці з майонезом, сметаною добавляю натертий часник і порошок червоного солодкого перцю, від перцю правда мясо виходить червонувате, але якийси прискус ніжно солодкуватий, мені так здається.
а взагалі потрідно пробувати, експерементувати щось добавляти і з часом підбереться пару блюд які будуть смакувати всій сім"ї.
смачного!
Radul зараз поза форумом  
3 користувачів подякували
eva (16.07.2012), pithon65 (06.08.2012), КАП (18.07.2012)