Доброго дня всім відвідувачам і читачам форуму. Хочу маючи нагоду та доступ до компьютера, зараз і трохи наперед, привітати всіх рибалок з СВЯТОМ. Будьте здорові і незабутніх Вам уловів, хорошого настрою та великої риби!!!) Також хочу запросити всіх бажаючих відвідати водойму на ці вихідні. На КАРТАРі у неділю буде дві акції, які безумовно зацікавлять дійсних рибалок. Перша акція, це розіграш між гостями водойми, ЧОТИРИ безкоштовних абонемента на ДВА ПОВНИХ (номінал абонемента- 100 грн.) днів для рибалки на КАРТАРІ на протязі ЦЬОГО сезону. Кожен прибувший просто витягує із кошика в якому 60 візиток КАРТАРа, по одній картці.Чотири із них будуть з печаткою та моїм підписом- це і будуть виграшні абонементи на два дні.
Ще одна акція -це призи( два ) для відвідувачів, який привезуть із собою найбільшу кількість РИБАЛОК в цей день. Це можуть бути друзі , або будь-хто, але вони обовязково повинні рибалити , та займати рибальське місце згідно правил водойми, тобто повинні займати місце в секторі. Тут все просто я думаю. Приз -це 3 літри пива, два кілограми раків (живих, але можна приготувати на місці) та по ДВА безкоштовних абонементи на ОДИН ПОВНИЙ день рибалки на КАРТАРІ для того хто привіз рибалок. Таким чином на КАРТАРІ буде розіграно на День Рибалки призи на суму близько 1000 грн.
Ще одна довгострокова акція , яка впроваджена з першого липня на КАРТАРІ, це значна знижка на квитки трьом рибалкам , які відвідають водойму у цьому році найбільшу за інших кількість разів. Всі рибалки фіксуються у журналі відвідувачів ( про що хто був , той вже знає).В кінці сезону ми підібємо підсумки і нагородимо за умовне перше місце -знижкою у 40% на вартість квитка на ВЕСЬ СЕЗОН 2013 р., друге місце -30 %, третє місце- 20%. Поки що лідерами є Константин місто Біла Церква -шість!!! відвідувань, та киянин Женя- 5 відвідувань.
Вихідні подарували рибалкам чотири коропи відповідно 1.4 кг., 2.1 кг.,2.7 кг., 3 кг.Та безліч( не рахував) від 0.2 до 0.7 кг., більшість з яких були випущені у водойму.Фото буде прикладено завтра.
|