Перегляд одного допису
Старий 15.06.2012, 11:48   #173
taurrus

Звідки Ви: Адреса: Київ, Академіка Туполєва; Робота: IT (сервери, сайти, бази данних)
Дописи: 1.025
Blog Entries: 2
Дякував: 1.653
Дякували 2.369 раз(и) в 256 повідомленнях
Вчора. Вечір.

Після чергового трудового дня зрозумів заскочив додому, встрибнув у заброди, захопив лайт і гайда окунів шморгати
Прийшов на своє завітне містечко - а там три човни стоять!
Капець! Що ж поробиш. Буду пробувати. Хоч і відразали вони значну частину сектора, але і ми не ликом шиті! Вяжу "їстівну гуму" і на чебуратора її... Там в парі метрах від берега камінець лежить, а за ним стоять чергові окуні Так і цього разу: тільки пройшов повз камінець - відразу тюк-тюк і флюр іде різко в сторону! - і перший збитий матрос! Збиваю ще трьох красавців. На коротку і по мілкому пруть шо танки! Уже і настрій піднявся. Та і один човен кудись поплив...
Заповзаю в латаття. Неподалік бачу бій окуня - чіпляю Yo-Zurri 3D popper і насолоджуюся чудовими покльовками і злісним супротивом окунів. І тут якийсь п..ас на океанському човні вирішив пройти буквально метрів за 60 від мене! Такої хвилі я навіть на морі не бачив!!! Мало не змило мене в Дніпро... Звичайно після такого кіпіша окунь кудись пропав.... Але хвилин за 15 знову зявився Заради цікавості поставив свою саморобку - слабкотонучий типу волкер. Що тут почалося! Виходи, удари! Наче його хотіли розірвати на частини. І тут цей ср...ний лайнер повертається назад.... Все. На поверхні окунь більше не з’являвся. Збив іще декількох на джиг. Але сонце вже сіло, піднявся вітер і я вирішив іти додому...

Отака у мене рибалочка вийшла. Звиняйте, що без фото - телефон не вміє, а профапаратуру брати було ліньки.
taurrus зараз на форумі  
53 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей