В суботу зранку Женя (
Evo) Заскочив по мене, Загрузились снастями, поїхали!
В дорозі думали: якщо хоча б в чотирьох зберемось - то уже добре.
На місці перші. Стоїмо, чекаємо. Почали підтягуватись люди. Аж семеро чоловік зібралось! Аж не очікував такого ажіотажу
На повістці дня у нас було пара цікавих спорів і просто спілкування:
1. Пуляння мультом приманок із затягнутим осевим тормозом
2. Чемпіонат із пуляння чаббіка мультами
3. Пуляння 10-грамового груза + приманка за 60 метрів
4. Людей подивитись і себе показати
Ітак:
Пуляння мультом приманок із затягнутим осевим тормозом.
Для легких і парусних приманок та лінійної магнітної системи гальм осьовик можна підтягнути. Але обережно...
Для "балістичних" приманок досить вибрати люфт шпулі +2-3 кліка осевиком.
Також своїми очима бачили до чого призводить перетяжка осевика
Котушка гуде, що той трактор, і в прокладці під осевиком явно видно вибірку метала

А торець осі шпулі потрібно полірувати...
Чемпіонат із пуляння чаббіка мультами
Уявіть картину:
Берег... Прогалина між кущами метрів 3-4... Стоїть при сурових українських мультовода і з кам’яним виразом обличчя пуляють маленьких чаббіків у широкий Дніпро...

Із лінійкою не бігали, але дійшли до згоди що чаббіка реально пульнути з мульта за 20 метрів. Особливо гарно це вдавалося Жені.
Пуляння 10-грамового груза + приманка за 60 метрів

Що тут сказати... 10 грам так і не вділося так пульнути... Ні з коротких палок, ні з довгих. Ні з Reoga, ні з STX, ні TZ... Можливо якщо почепити туди приманку із встроєним реактивним двигуном...
Людей подивитись і себе показати

Цей пункт виконали на всі 200%!
Дуже показовими були виступи Жені. Як він пуляв грузи в 40 грам "за горизонт" (він каже що то метрів 60 але, чесно кажучи, не віриться; як на мене там більше).
Також цікаво було подивитись на виконання техніки піттчінг. Ніколи не думав що можна ТАК далеко і точно посилати приманку із такого положення.
Можна було пощупати різноманітні котушки і прути, попробувати як вони ведуть себе в забросі. Особисто мені запала в душу Daiwa Reoga 1016. А от цифровий Antares не вразив (як і Daiwa TZ).
Цікаво було глянути на Calcutta Conquest 200 якій скоро буде 10 років - вона як новенька! Тільки кноби тріхи пошарпані. Хід плавний і тихий. Чудова річ. Поруч була моя новенька CC 51 - ззовні ніякої різниці! Звичайно окрім розміру.
Як підсумок, можна сказати що зустріч вдалася! Все пройшло дуже добре. Душевно поспілкувалися, досвідом поділилися, зарядились позитивною енергією
До нових зустрічей!