11.09.2007, 20:41
|
|
Модератор
Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.816
Дякував: 18.688
Дякували 33.085 раз(и) в 7.459 повідомленнях
|
Цитата:
tosi. 2 Andron
та справа в тому, що не для себе беру, товариш попросив підібрати. Вірніше він спочатку замовив прессо, а вчора зламав свій спін, і після того як взяв в руки мій 842, сказав що хоче цей спін , а от я потім і згадав за замовлену катушку, мол може не підійти, мініатюрна вона як на мене для 842, але не впевнений бо катуху цю тримав в руках в комплекті з спінном прессо, от там вона була "как влитая", а 842 все таки потужний і громіздкий в порівнянні з прескою і по моїх відчуттях хоче катуху розміру 2506. А для себе я дочекаюсь нового лювика, з кінця вересня я вже зможу його придбати правда чуйка в мене що прессо дешевше обійшлась би Або псіхону і візьму екзіст/стеллу2000.
Все одно дуже дякую за думку. І до речі ще одне питання по прессо, є думки що катуха під моно, і з тонкими шнурами працюватиме погано. На тій прессо що я бачив, стоїть ассама 0,11 і власник повністю задоволений роботою катухи. Можете щось сказати на рахунок приналежності прессо під моно/шнур?
|
Извини, как то пропустил твой посто. Насчет Прессо можно не волноваться насчет плетенки. А вообще я бы не парился насчет этой катушки, уж слишком она деликатная. Я думаю, что комплект 842+Лувиас 2000 с поликарбонатной шпулькой - вариант очень даже не самый плохой, пока её еще можно купить.
|
|
|