Доброго дня шановні друзі рибалки! Нарешті я вже дома і маю змогу поділитися з вами новими напрацюваннями з новим монтажем. Як кожна галузь промисловості так і рибальський спорт на одному місці не стоїть. Не одноразово чув від колег що новий монтаж "Neko Rig" творить чудесні речі, вирішив і я в цьому переконатися. Озброївшись модними гаками японської фірми Decoy Cover Finesse Worm #1 ( не зважаючи на ціну, дуже якісні і гострі гачки) Гачки підібрали залишилось вирішити з якої приманки почати? Не довго думаючи, вибрав ту в якої більш менш товсте тіло щоб без проблем можна було закрутити туди вольфрамовий "Прутень" і ловити. Вибір пав на Jackall - i Shad 2.8 inch. І в чому я, не прогадав. Оснастив монтаж і почав робити перші пробні кидання, і зразу аналізувати процес, досвід з таким монтажем тільки з "YouTube" Зважаючи на те що гачок захищений, перейшов в місце де було каміння і трава. Не довго чекаючи, перший смик і окунь грам на 40 на весняній траві, дуже було приємно піймати окуня на нову снасть! І так продовжувалось, до тих пір поки не відстрелив приманку в воду з гачка( а причина цього не було фіксатора). Далі окунь був не активний і вдалось піймати ще два хвостика, один з яких взяв на самісінькому дні, коли їстівний силікон злегка підтягував. З новинкою розібрався. І перейшов на класику жанра, звичайний мікро джиг.І ще вдалося в ногах нашкрябати десятка півтора дрібного окуня, який з апетитом клював на Reins G-Tail Saturn 2 inch. Погода була не льотна, на двори було похмуро і йшов дрібний дощ, який трохи заважав. Рибалкою дуже задоволений, є стимул підтвердити результат.
Вся рибка відпущена, чого і бажаю іншим.
Далі буде...........
радикал
радикал
радикал
радикал
радикал