07.05.2012, 12:21
|
|
Слава Україні!!!
Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
|
Відбори закінчились.    Мабуть маємо право потурбувати кнфл ФРСУ нашими поточними питаннями...   
Нижче за текстом "Відкритий лист", направлений сьогодні на його адресу.
Цитата:
Шановний Євген Миколайович.
Після обговорення стану справ у фідерному спорті і рішень новоствореної президії ФРСУ спортсменами фідерного напрямку КФРС маю доручення звернутись до Вас з наступними питаннями.
1. КФРС рішуче не сприймає запровадження нового складу команд, де чисельність спортсменів у команді знижена удвічі. Таке рішення є кроком назад і в жодному випадку не сприяє популяризації фідерного спорту, воно сприяє регіональним ФРС, котрі не могли створити команди четвірки протягом трьох років і не сподобились виховати у своїх лавах ще декількох спортсменів. Навіщо тоді виділяти їм шість місць на всеукраїнських змаганнях? Врешті решт Вам, як кнфл має бути зрозумілою безперспективність такого кроку. Якщо ж Ви свідомо на нього пішли – це сталось мабуть під впливом якогось серйозного тиску, т.я. саме Вам потім виставляти і керувати збірною України і нести персональну відповідальність за її виступ у Бельгії. Сподіваюсь Ви все зважили, перш ніж піти на такий крок.
2. Щодо виховання спортсменів. На даний момент часу у списках спортсменів фідерного напрямку КФРС нараховується 27 членів. Всі вони мають відповідну підготовку, спортивний розряд, досвід, спорядження і бажання виступати на найвищому для України рівні – на рейтингових змаганнях. В той же час Вашим рішенням представництво КФРС на таких змаганнях було зменшене з 12 до 10 чоловік (хоча голосуванням федерацій згідно Вашого листа при командах-двійках квоти регіональних ФРС повинні були збільшуватись мінімум у два рази). Я не хочу заглиблюватись у причини такого рішення. Я просто хочу висловити подив і обурення – невже це подяка федерації, котра виховала діючого Чемпіона України, весь п’єдестал пошани у командному заліку Чемпіонату України, призерів КУ та КФ у особистому і командному заліках, двох віце-чемпіонів світу у командному і діючого Чемпіона світу в особистому заліку??? Чи може таке Ваше рішення надихати на подальшу активність спортсменів і тренерів нашої федерації??? Ми наполягаємо на квоті КФРС у дванадцять спортсменів незалежно від кількості спортсменів в команді!!! Ми вимагаємо цього!!!
3. Виходячи з чисельності спортсменів фідерного напрямку КФРС та з огляду на необхідність всім їм підтримувати спортивну форму та мотивацію, ми залишаємо за собою право направляти наших спортсменів для виступу за інші ФРС без виходу з лав КФРС.
4. Згідно рішення президії ФРСУ від 24.10.08 федерації, команди котрих зайняли 1-4 місця на ЧУ, мають право виставляти додаткові команди на рейтингові змагання наступного року. Так як з цього питання інших рішень президії не було, то назване вище рішення є діючим. Таким чином КФРС має право виставити додаткові команди за 1-2-3 місця на ЧУ-2011 та ІФФРС за 4-те місце. Більше бонусних команд не повинно бути. Ваша спроба вираховувати якийсь «рейтинг федерацій» за результатами трьох турнірів минулого року повинна лишитись тільки спробою, т.я. вона входить в жорстке протиріччя з діючим рішення президії ФРСУ. Також вона дає підставу для слідкуючої заяви – КФРС не продає, не здає в оренду та ніяким жодним іншим чином не має наміру відмовлятись на користь інших федерацій від бонусних команд, котрі їй належать за результатами ЧУ-2011. Якщо сама КФРС за рішенням президії ФРСУ 2012 року може виставляти не більше 5 команд-двійок, то інші бонусні місця хай лишаються невикористаними. Це наш здобуток і ми маємо намір залишити за собою право розпоряджатись ним.
5. Ще раз звертає Вашу увагу на те, що Ваше бажання запровадити на змаганнях регіонального рівня дію Правил ФРСУ нічого, крім подиву з приводу безпідставної спроби розширити зону власного впливу, не викликає. Пункту 12.2 у статуті ФРСУ я не знайшов…
6. На жаль так і не отримав від Вас пояснень до голосування регіональних ФРС з поточних питань фідерного спорту. Мабуть очікування триватиме довго у зв’язку з Вашою зайнятістю та неможливістю приділити годинку відповідям на наші питання. Звертаюсь до Вас з цим проханням уже не в усній, а у письмовій формі, в розрахунку отримати відповідь не пізніше 30 календарних днів. Тобто прошу вважати даний запит офіційним і відповідно віднестись до нього.
З глибокою повагою та у сподіванні на подальшу плідну співпрацю.
|
|
|
|