Перегляд одного допису
Старий 02.09.2007, 14:19   #366
tosi

Звідки Ви: м.Львів
Дописи: 2.275
Дякував: 449
Дякували 3.932 раз(и) в 610 повідомленнях
Дністер (нова місцина)

було рішення виїхати на Дністер в "нове місце", приїхали близько 21.00, підїзд до нового місця перегороджував один з рукавів дністра, який форсувати на авто ми не рішились і єдине правильне рішення вертаємось на "старе місце" Нічної рибалки вже не вийшло наступного дня я досить довго спостерігав з високого берега, як голавлі "вольяжно" прогулювались на обратці, після пасивного проводження часу вирішив спуститись вниз по течії наскільки хватить сил. Да уж дорога видалась тяжкою, склалось враження що там взагалі ніхто не ходив декілька років, трава мого зросту 1,7м, плюс якась трава яка переплітає стару траву, вообщем крепотура ніг забезпечена. Але дійшов, знайшов відмінність на поверхні річки, став трошки вище. В розвідку пішов Л-44, слабенький зацеп, смикнув, зірвав і тільки воб вирівнявся - покльовка, лобастий на 400гр на кукан(один з гаків пошкодив око, сильно пошкодив). Вообщем підсумок: в районі 30голавлів за 1,5год (на кукан відправив тільки 2-х, ну й ще 2 окуня, я його люблю і не відпускаю). Всі голавлі були не великі, але як на підбір одного росту від 300 до 400гр. Всі покльовки були в одному місці (я такого давно вже не бачив), всі покльовки були на проводці, а не на сплеск . Був бой справжньої мамки, але не хватало дальності забросу. Майже вся риба була піймана на Л-44 (дістав мене цей воб), але заміни йому в своїй коробці не знайшов (потрібна була дальність забросу, і невелика робоча глибина), і нафіга оце я купую кучу новинок щоб все одно ловити Л-44
P.S. тігріса ультра сінкінга я розловив, в підходящому місці де дозволяла глибина. Про гру можу сказати, що на рівномірній проводці здійснює хаотичні рухи типу як при смикінгу, політ в нього дуже хороший. 50-ку з гри можна збити, а от 37 найстабільніший воб зі всього мого арсеналу
P.S2 тяжка дорога до "нової місцини" на "старому місці" виправдала себе , всі напарники теж дуже добре відловились ...
P.S3 щось не можу викласти фотку, спробую завтра
Долучені зображення
Тип файлу: jpg tigris_golavl.jpg (157,2 КБ, 79 переглядів)
tosi зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
Саша16 (23.11.2011)