Запізнілий за вчора. Відкриття сезону.
Підйом в 4:00, збори-сніданок, виїзд в 4:30, на місці - 5:00. Місце - пляж нижче Московського моста - АНШЛАГ. Особливо хочеться відмітити "справжнього рибацюгу" - який вже на той час поставив 4 прута і за ним залишалось метра 4 вільного місця - на мої просьби зупинитись там з одним фідером буквально виштовхав мене - "шо не видно - занято тут все!" і втикнув гілочку в пісок в кінці "занятого". Прийшлось зупинитись аж за ЖД мостом - ну і добре. Перший старт в 5:30 - майже відразу перший кльов, і так 3 раза. Потім "дали воду" - понесло сміття, траву і гілля - фактор не з приємних та ще плюс течія, кормушка 100 грам майже не трималась дна - поставив 150 - ніякого толку, тільки закидати і витягувати важче.
З часом знов почало клювати. І тут обірвався поводок і я замічаю що вся жилка залишилась дома, знайшов в рюкзаку якийсь моток (так і не згадав звідки він там) - товщина невідома, але реально товща за крючок. І що робити - звязав-закинув-клює!!!!!!!! Так з перемінним успіхом 14 плотвиць було виловлено, була і 15, та розміром не вийшла і повернулась додому, як і рак, який дивним чином зачепився клешнею за шнур.
Сезон відкрив - рибу піймав - задоволення одержав - повітрям надихався - що ще потрібно для щастя?
Із несказаного:
Корм: горох+макуха
Наживка: оранжевий пінопласт+1 опариш.
Відстнань: 50 - 60 метрів
|