31.03.2012. Десна. Відкриття закриття.
30 березня весь день думав їхати - не їхати, але вечірній дзвінок товарища по хворобі відкинув всі сумніви. Виїзд в 5:30, на воді в 7:00. Пробували на старих осінніх місцях, але ні білої, ні "червоної" риби ехолот не показував. Так прокрутились години 3. Вирішили знайти щось нове. 10 хвилин ходу, 30 хвилин пошуку і ми знаходимо нове місце, яке як не дивно також знаходиться на Десні. Ехолот по своїй старій звичці знову рибу не показував. Але нас такими картинками разом із вітром та дощем зі снігом не злякаєш. У воду полетіло все, маю на увазі видів 15 різної ризини. Декілька їстівних і не дуже, японських і інших приманок назавжди залишились на дні чудової ріки. І ось, о диво, нарешті, я "ізвлєкаю з деснянських глибин" майбутнього красеня судака. В малому було см. 25 росту, пухір на місці, тому вильнувши хвостом він зник у хвилі. Не пройшло і 30 хвилин як до мене завітав його здивований старший одноплемінник, видно вирішив подивитись, хто це малого зловив і відпустив) Покидавши ще хвилин 20 пішли до місця збросу. Результат: у мене обловлений,тепер ще і мною, норвей від Мастера Икса, врятований малий і забраний с собою судак вагою 1 кг; у товарища не обловлений форслайт від когось з домових і маса позитивних емоцій.
P/S Зате тепер ми знаємо, що і де ми будемо робити 20 травня 2012 року!)
Всім здоров я і гарних трофеїв!
|