Перегляд одного допису
Старий 30.03.2012, 00:34   #698
Dimedrol

Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.565
Blog Entries: 12
Дякував: 608
Дякували 4.572 раз(и) в 673 повідомленнях
Цитата:
Допис від Trolik Переглянути допис
Пане Сашко... Я розумію, що моя відповідь не може претендувати на звання "широкої" чи "розлогої"... Але навіть будинок складається з цеглинок, море з краплин, сонячне світло з фотонів. Може щось корисне знайдеться... Не всі ж тут Леонід Павловичі... А якщо щось не так - людина завжди зможе направити розмову в потрібне їй русло "наводящімі вапросамі"...
Не думав шо ти, дядя Толя, такий абстрактний демагог

Добре, скажу за тебе. Я у своїх спробах виявив таке припущення, що риба стає на будь яку прикормку, але всасує гачки не всі. І не в кінцевому аттрактанті справа, а в наявності окремого індігріенду насадженого. Або варіації з іншими. Тобто два опариша вона може не всасувати врота, а три буде, чи, кукурудзу не буде, а кукурудзу з черв"яком на жалі - буде. І ніякі атрактанти її до цього не збуджують.

Я розумію, що навколо мене маркетингові запроданці, мені з вами важко боротися. (фідер-гам сюди ще приплетіть, йоманарот. Але ж ти рибалка поперше. Дядя Толя, ти як рибалка, скажи, чи існує єфект достойний уваги від ароматизаторів, який стоіть рибальської уваги. Напевне ж ні? (якщо нема то краще промовчи).
Dimedrol зараз поза форумом  
3 користувачів подякували
Edgik (30.03.2012), SEMEN (30.03.2012), YAR (30.03.2012)