Перегляд одного допису
Старий 20.08.2007, 09:33   #661
tosi

Звідки Ви: м.Львів
Дописи: 2.275
Дякував: 449
Дякували 3.932 раз(и) в 610 повідомленнях
ельфін

чому дорогий, на даний момент він здається 10 баксюків коштує. Що цікавить по ельфіну? я не довго його пользую, в воді він був 4 рази і то постійно в однотипних місцях, ловив ним тільки лобастого. Як правило ловив відразу на перших 3-х проводках, відповідно потім його знімав (є ще не розловлені воблерочки). Що цікаво в моїх місцях він веде себе не як мінноу, а більше як волкер з елементами гри "чудернацької букахи" досить часто міняє напрямок руху, тобто присутні рискання. Смикінг з ним не пробував, тому тут нічого сказати не можу, вообщем це поки що єдина міноха в моєму арсеналі, яка зловила найбільшу к-ть лобастих, правда остання рибалка на айсімінноу теж приємно здивувала - дуже багато покльовок (засікалось мало), але думаю що це був рибець в нього рот не такий великий як в лобастого але веде себе не гірше форелі
На початку він мені не сподобався, через якість виконання, ну не схоже щоб це був "вилизаний япон" .
Хлопці до речі, думаю що дуже скоро до мене прийдуть багато "внутрішньояпонських цяцьок" - єх фетішистом я стаю
tosi зараз поза форумом