Цитата:
Допис від Trolik
(задумливо) Французька культура вживання коньячкних виробів має назву "Труа Сі". Під першим Сі мається на увазі сам напій (cognac), Під другим Сі - шоколад (chocolate). А під третім ховається сигара (cigar). Не вважається злочином проти людства вживання з коньяком сирів типу Рокфор, Дор Блю, Дана Блю, Горгонзола а також Камембер та Брі. Справа в тому, що коньяк - десертний напій. Вживають його після їжі маленькими ковточками з зігрітого власним теплом сніфера. Категорично забороняється закусувати коньяк чимось кислим - це псує і смак і аромат напою. Забудьте про лимони...
Будьмо!
|

Шоб все зрозуміти треба жити на Україні....


P.S. А філософія тут ні до чого....