11.08.2007
Знову Гості
Зранку в суботу зустрів Грішу на вокзалі, короткі збори і на Дністер. Я добровільно взяв на себе обов’язки старшого по лагерю (багаття розпалити, палатку розбити, місця показати), вообщем спін не діставав, а ходив між рибачками і роздавав безцінні поради

Ну про свої враження від Дністра, думаю що розкаже сам «дорогий Гість», і про те як він ловив рибу і прозрівав від сили течії

але це пізніше. Після обіду я все таки взяв спін і спустився до річки навпроти лагеря, друга проводка ельфіна вздовж берега під кущами і голавлік 200гр на кукані (пошкодив сильно око), ельфін мені починає все більше подобатись

відразу його знімаю і ставлю ріджика, і тут на моєму улюбленому місці чую бій голавля, крупного голавля

. В голові крутиться «план, хитрий план як зловити лобастого» в бій йде зіпнзіг, але навіть ним, з берега не докидую. Мій «план, хитрий план» можна побачити на фото, (наша Таня мене в цей час за шпіонила – останній раз беру її на рибалку, так всі мої секрети на осуд громади видасть). Вообщем чи вона сильно сміялась, чи хитрий голавль побачив мене «такого хитрожопого» але з переката він звалив

. Трошки засмутившись я пішов на обратку з якої Ілья (Красний) витягував голавліків. Бой там був хороший, але досить швидко обірвавши чабіка за корягу, я ще більше засмутився коли зачепив тініфрай і поліз його відчіпляти в самому перспективному місці, вообщем мені вже там не було що робити, хоча Гріша залишився

мабуть надіявся що я своїм виглядом голавля не розлякав

. Під кущами знову побачив як щось ганяє малька, і перша проводка тініфрая і «о чудо свершилось», перший судачок в цьому місці на протязі 2років. Вообщем всі трохи половили рибки, але рибалка вийшла більше в форматі "ознайомлення київлян" з красотою Дністра.