Цитата:
Допис від Andron
есть у ментов отработка по угнанной машине, внешний вид останавливаемой машины совпадает с рызыскиваемой ...
|
Була у мене колись (роки 2 тому) подібна історія...

Ввечері, десь після 22-00 їхав вулицею Ломоносова і був спинений дайцем. На питання "Що я порушив?" отримав відповідь "Ваша машина в угонє!!" Дав документи і поцікавився орієнтуванням на викрадену машину - таки небагато подібних до свого пепелаца траанспортних засобів знаю в Києві...

На що дайець сказав "Не умнічайтє!!! Ми щас вас пабазє прабйом!!!". Пробив...

Після чого сказав, що машину забирають на штрафмайданчик через велику кількість несплачених штрафів!!!

А у мене на той момент якраз був трабл з несплаченим штрафом. Вірніше, я його сплатив давно, але про необхідність нести квитанцію в дайі і там "знімати з компьютера" мені ніхто не сказав. І коли через рік я прийшов в дайі з перереєстрацією ТЗ мені про цей штраф нагадали. Ясне, що квитанцію я "пролюбив" і штраф потім таки ще раз сплатив у подвійному розмірі. І квитанцію якраз мав при собі, бо збирався йти наступного дня "знімати з компьютера". Тому спокійно кажу "Штраф сплачений, є при собі квитанція". Не так сталося... Дайці знайшли у мене 8 (вісім!!!) несплачених штрафів, в основному швидкість і два (!!!) проїзди на червоне світло. Я не повірив... Навіть пішов до них в машину глянути на компьютер. Виявляється штрафи висіли на машині з таким же номером, але остання буква номеру була не Х а К. І головне!!! Колір однаковий!!! Червоний!!! ВСЕ. Мою машину можна забирати... Вони вже руки потирали... Одна дрібничка... Інша модель... Дайець переплутав мій пепелац з Toyota Solara Cabrio... Майже одне і теж...
Чим далі в ліс, тим більше переконуюсь, що мета будь-якої зупинки дайцем одна - давай гроші. Не пошук викрадених автомобілів, не покращення безпеки на дорозі, не вилучення з-за керма нетверезих водіїв, не, врешті решт, виконання своїх обов"язків. Тому у випадку зупинки без порушення з мого боку завжди займаю жорстку позицію - ви, хлопці, хочете моїх грошей. Спробуйте - візьміть. Якщо вийде...