Тема: ЛЕЩ-2007
Перегляд одного допису
Старий 07.08.2007, 09:43   #114
fishermann

Звідки Ви: Живу в києві,працюю в ГРУ.
Дописи: 447
Дякував: 3
Дякували 3 раз(и) в 2 повідомленнях
Лящ 2007

Цитата:
Допис від Trolik Переглянути допис
2 олл
http://fishing.kiev.ua/vb3/showthread.php?t=1124
І фсе!!! Місце змагань визначене. Хто не хоче втрачати кормаки, поводки і свій дорогоцінний час - можуть знятись до старта. Але запамятайте: змагання - це не просто рибалка, а рибалка в максимально утруднених умовах - то дно крепке, то риба занадто водою розбавлена...
2 організатори.
У випадку зміни місця змагань прошу приготуватись відповісти мені на питання: "Якого я витратив 2 свої вихидні, купу монтажів-поводків-кормаків та не менше 30 літрів прикормки на вказаному вами місці змагань, якщо тепер можлива зміна акваторії?" Питання превентивне, але якщо дійсно міняти місце проведення Кубку Лящ-2007, то воно у мене повстане у повний зріст.
2 fishermann
Шановний Ігоре Петровичу. Ваша невдача на вчорашньому тренуванні це ще не привід срачкувати. Усе буде гаразд - і риба вловиться і підсаку треба брати з собою .
2 TUR
До котрої години плануєш бути? Може скооперуємось - вдвох завжди легше на тренуванні - є з ким результати тих чи інших спроб порівнювати.
2 олл ще раз. Вибачте за можливо різкий тон, але трохи набридло скигління окремих тУваришів....
По моєму місце для змагань нікуди не годиться.З 10,00 до 17,00 тягать жабуриння і водорослі?Куди воно годиться.Потрібно місце де спокійно можна прикормити і половити рибу.Вийде пошлогодній варіант-кому надоїло,зібрались і поїхали хто до хати ,а хто на Бухару.Особисто я знімаю свою заявку -НАБЕРЕЖНА НЕ ПРИДАТНА ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
fishermann зараз поза форумом