Цитата:
Допис від БасОВ
|
я лише де що добавлю.
ще в бульйон добавляю моркву цілу.
6 годин не варю, а десь 1,5-2 години (якщо філейки класти в холодну воду тоді м"ясо нерозварюється і баде суцільним куском). закипає, знімаю піну і регулюю полум"я, щоб навіть не кипіло а візуально було видно як іде циркуляція води з низу до верху і майже не булькає, тоді заливне буде прозоре.
тільки виключив добавляю спеції, сіль та видавлюю часник, чим більше тим краще-настоюється (охолоджується до кімнатної температури). обережно дістаємо всі куски м"яса, голову, хребет.
розкладаю м"ясо порціями по тарілках ( можна також і дрібно пошматувати і викласти по всій площині тарілки, кому як подобається) і заливаю процідженим бульйоном, а потім нарізаю моркву кружельцями і по тарілці розкладаю з верху прикрашаю зеленню і охолоджую.
голову теж перебераю, відібране мясо від кісток так само використовується.
моя доця дуже любить до картоплі пюре добавляти заливне в одній тарілці, таку собі бовтанку

робить.
смачного!