Перегляд одного допису
Старий 21.02.2012, 08:57   #736
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від БасОВ Переглянути допис
Лично мне нравиться этот: http://www.koolinar.ru/recipe/view/87577 .
я лише де що добавлю.
ще в бульйон добавляю моркву цілу.
6 годин не варю, а десь 1,5-2 години (якщо філейки класти в холодну воду тоді м"ясо нерозварюється і баде суцільним куском). закипає, знімаю піну і регулюю полум"я, щоб навіть не кипіло а візуально було видно як іде циркуляція води з низу до верху і майже не булькає, тоді заливне буде прозоре.
тільки виключив добавляю спеції, сіль та видавлюю часник, чим більше тим краще-настоюється (охолоджується до кімнатної температури). обережно дістаємо всі куски м"яса, голову, хребет.
розкладаю м"ясо порціями по тарілках ( можна також і дрібно пошматувати і викласти по всій площині тарілки, кому як подобається) і заливаю процідженим бульйоном, а потім нарізаю моркву кружельцями і по тарілці розкладаю з верху прикрашаю зеленню і охолоджую.
голову теж перебераю, відібране мясо від кісток так само використовується.
моя доця дуже любить до картоплі пюре добавляти заливне в одній тарілці, таку собі бовтанку робить.
смачного!
Radul зараз поза форумом  
7 користувачів подякували
fagot (22.02.2012), Pavlo-O (22.02.2012), R6Ibosek (21.02.2012), Serik (21.02.2012), БасОВ (21.02.2012), Валерий ua (21.02.2012), КАП (21.02.2012)