Перегляд одного допису
Старий 12.02.2012, 14:16   #732
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від Konstant Переглянути допис
Так шо за вопрос Голову нафик = две филешки. На 1кил. 1ст. ложка сахара + 1 ст. ложка соли (не экстры). Протерли из всех сторон, сложили, придавили, и в холодильник. Пока сварится картофан закусон готов, но лучше на хлебушек с маслецем под конъячок с лимоном
пару горошин духм"яного перцю, чорного, розтовкти в ступці та розмішати з сілю+цукор, добавляю поломаний лавровий листок. цією сумішю натираємо філейку, а також в саму філейку втикаємо гвоздіку.
дуже смачно на батон з маслом, особливо діти люблять.


уха тоже хороша виходить.
Radul зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
Hunter (12.02.2012)