Перегляд одного допису
Старий 06.06.2006, 12:08   #20
Slavko

Звідки Ви: Київ,Оболонь
Дописи: 32
Дякував: 1
Дякували 0 раз(и) в 0 повідомленнях
Екстримальні вихідні на Тетереві

Прогноз погоди на 3-4 червня не обіцяв нічого хорошого, але потенційний покупець моєї дачі наполягав, що рибні місця мають бути продані разом з будинком , тому треба вийти на розвідувальну нічну риболовлю.
В суботу тиск постійно падав, тому з 19 до темряви я зловив лише пару плотвичок, двок карасів (0,3, 0,4 ), густирку. Мій компаньон - піскаря.
На ніч поставили донки на виповзка. Але у мене черв'яків постійно об'їдала всяка дрібнота, у нього черв'яки чомусь залишилися цілими. Близько півночі у мене на вудку клюнув сомик сантиметрів 25 - звичайно, був відпущений.
Близько другої невеличкий дощик перейшов у страшну зливу з градом. Намет залишений у будинку, щоб не тягатися з ним . Встигли добігти до сторожки на сусідньому ставку, попросилися у хлопців посушитися пару годин. З 5-30 до 6-45 був непоганий кльов (карась, густирка, підлящик, ялець). Цікаво, що мій компаньон наловив не менше, хоча в нього на вудках стоїть плетьонка (!) приблизно 0,14 - і ніяких поводків! Потім - 0. Вода піднялась десь на 70 см. Тому дорогою назад на обводному каналі зі звичайною глибиною по коліно мені виявилося вже вище пупка. Крім одягу і чобіт намокла мобіла. Воду ік корпуса вилив, посушив день - уже працює
Slavko зараз поза форумом