Козинці
Доброго дня всій чесній компанії. З Новим роком.
Пишу я рідко, але тут намалювалась вільна хвилина.
Були ми вчора теж у Козинцях. Не клювало, та ще цей "ЛОДОЧНІК" постійно плавав туди-сюди, навіть коли це було зовсім не потрібно, аргументуючи це "офісною вказівкою", тим самим не даючи вийти рибі з-під льоду. Такий гуманізм дуже діставав!!!!!!!!!! Наумович, вийдіть подивіться що у Вас робиться, як Вас вітають всі з Новим роком, особливо після того як пропливе "лодочнік". Але кожному своє.
Перший відкрився Женя, а у нас з кумом не йшло. Вирішили ми пройтись до дамби, на живця тут рідко, але клювало. Після полоскання дуже багатьох приманок, ставлю дюймовий твістер на 3 г. і в одному місці я її таки знайшов, перша не велика, сходив до хлопців відчитавсь. Повернувся, з паршого забросу сход (була біля 1 кг.), ще пару забросів, знову сход (дрібна). Скажу, ловив я між двома, що ловили на живця, коридор у мене був1-1,5 м. і жодним разом я їм не заважав. Вирішив поміняти приманку, і в цей момент мій коридор спеціально перекинули, попросив на метр змістити поплавчанку, отримав відповідь: "Мы же деньги заплатили". Аргументи, що рибу я випущу, розшевелю ваш сектор
і часу у мене ще максимум 20 хв. до уваги не брались. Надіюсь що з цією погодою до вечора "земноводне" у них таки клюнуло.
Сусід з правої вимостки взяв трофей, "новорічну гірлянду" (три воблера, вертушок, "колебалок" та силікону не рахував, орієнтовно більше 500 грн.). Також привіт сусідам по вимостці, прикольні хлопці.
Да і третій у нас теж відмітився, купанням.
Вісім всього найкращого у Новому році.
|