Перегляд одного допису
Старий 23.12.2011, 09:20   #125
taurrus

Звідки Ви: Адреса: Київ, Академіка Туполєва; Робота: IT (сервери, сайти, бази данних)
Дописи: 1.025
Blog Entries: 2
Дякував: 1.653
Дякували 2.369 раз(и) в 256 повідомленнях
Цитата:
Допис від ANDREW™ Переглянути допис
если не секрет, то зачем? Какую полезную инфу применительно к мультам хотелось бы почёрпывать из отчётов? Я серьёзно и без подвохов.
Якщо коротко - то з таких звітів можна побачити хто для яких умов і приманок використовує певний мульт та прут. Але як організувати виділення таких звітів???... Окрема гілка - не зовсім зрозуміло наскільки вона буде популярною. Тим більше це буде дублювати основну гілку із звітами. Хоча, наприклад в ультралайті така гілка є
Як варіант - робити копію звіту в окрему гілку, якщо такий звіт має специфічну помітку (наприклад мульти). Звичайно за умови, що є така технологічна можливість і це робиться автоматично. Напрягати модераторів для ручного сортування звітів - це не доцільно.
Ще один варіант - зробити скрипт який буде робити копії (посилання?) звітів із тематичних гілок в основну із звітами. Тоді матимемо загальну тему з усіма звітами (і ультралайтовими, і джерковими, і т.д.).
Вибачайте за багато букв. Щось мене понесло

П.С. Я особисто буду відписуватись в темі про мульти, якщо буде така можливість
taurrus зараз поза форумом