Перегляд одного допису
Старий 26.11.2011, 14:41   #753
Dream

Звідки Ви: Киев
Дописи: 256
Дякував: 94
Дякували 518 раз(и) в 59 повідомленнях
Цитата:
Допис від AXIC Переглянути допис
НЕ ВІРЮ!!!
Можу пояснити. Я колись кидав фоксовську кормушку, маленьку типу ракети з крильцями під опариш, так от, мені здавалось, що всі 180 метрів, я навіть небачив куди вона падала, коли рахував оберти виходило максимум 105-110 метрів. Це було в 2008 році в Рокитному на Матчсейшині. Ловив в парі з Троліком, якщо він памятає то може підтвердити. Тоді карп ніяк нехотів клювати, але вистрибував з води десь там під тим берегом.
В Коновці я теж пробував на яку максимальну відстань можна кинути. Замітьте не кормушкою а олівкою я зміг кинути аж на 136 обертів, це в районі 115 метрів.
Також важливо правильно рахувати. Спочатку зробити натяжку, тобто забрати лишній шнур, а вже потім рахувати оберти, так як провис на такій віддалі може складати 15-20 метрів.
А взагалі це все фігня, ловить рибу не той хто дальше закидує, а той хто її ловить.
ПРИ ПРИБЛИЖЕННІ ЗИМИ ДЕЯКІ ТЕМИ ПОЧИНАЮТЬ ОЖИВАТИ!!!
(Если Вы не против, буду писать на русском)
Сегодня на газопроводе опять проверял на сколько могу забросить, но бросал уже другой сивейдой 3,3 с тестом 120г, кормушка клетка 100гр (не большая), максимум получилось 126 оборотов (вечером попробую замерять реально сколько см за 1оборот вначале, и сколько см за 1оборот после 126 оборотов, высчитать среднюю длинну за оборот и умножить на количество оборотов). Чем лапшистей фидер, тем сложнее (сцыкотнее) забросить, а вот сивейдой 150гр смело бросал и дальше летел. Замерял так, бросаю кормак когда он ударяется об воду, сразу закрываю дужку, шнур в натяжку груз падает на дно, только он касается дна, начинаю вытаскивать.
Кстати каким фидером бросали??

Только что посчитал: за 1 оборот (перед забросом) 77см, после 126 оборотов 71см, итого средняя длинна 74см
126х74= 93м

Востаннє редагував Dream: 26.11.2011 о 17:07.
Dream зараз поза форумом