Цитата:
Допис від AXIC
НЕ ВІРЮ!!!
Можу пояснити. Я колись кидав фоксовську кормушку, маленьку типу ракети з крильцями під опариш, так от, мені здавалось, що всі 180 метрів, я навіть небачив куди вона падала, коли рахував оберти виходило максимум 105-110 метрів. Це було в 2008 році в Рокитному на Матчсейшині. Ловив в парі з Троліком, якщо він памятає то може підтвердити. Тоді карп ніяк нехотів клювати, але вистрибував з води десь там під тим берегом.
В Коновці я теж пробував на яку максимальну відстань можна кинути. Замітьте не кормушкою а олівкою я зміг кинути аж на 136 обертів, це в районі 115 метрів.
Також важливо правильно рахувати. Спочатку зробити натяжку, тобто забрати лишній шнур, а вже потім рахувати оберти, так як провис на такій віддалі може складати 15-20 метрів.
А взагалі це все фігня, ловить рибу не той хто дальше закидує, а той хто її ловить.
ПРИ ПРИБЛИЖЕННІ ЗИМИ ДЕЯКІ ТЕМИ ПОЧИНАЮТЬ ОЖИВАТИ  !!!
|
(Если Вы не против, буду писать на русском)
Сегодня на газопроводе опять проверял на сколько могу забросить, но бросал уже другой сивейдой 3,3 с тестом 120г, кормушка клетка 100гр (не большая), максимум получилось 126 оборотов (вечером попробую замерять реально сколько см за 1оборот вначале, и сколько см за 1оборот после 126 оборотов, высчитать среднюю длинну за оборот и умножить на количество оборотов). Чем лапшистей фидер, тем сложнее (
сцыкотнее) забросить, а вот сивейдой 150гр смело бросал и дальше летел. Замерял так, бросаю кормак когда он ударяется об воду, сразу закрываю дужку, шнур в натяжку груз падает на дно, только он касается дна, начинаю вытаскивать.
Кстати каким фидером бросали??
Только что посчитал: за 1 оборот (перед забросом) 77см, после 126 оборотов 71см, итого средняя длинна 74см
126х74= 93м