вчора, нижче моста патона, з човна
Вчора з самого ранку взяв два окуня на вертушку. При чому удари були одразу по забросу. Потім кльов різко припинився і я поїхав став на звалі з 8,5 м до 11м помінявши при цьому спінінг на фідерне удилище.
Довго була тиша і як я зрозумів не лише у мене. Потім близько 7.30 перший удар достатньо сильний, підсічка, легке виважування і лящ 1.25 кг у мене в підсаку (фото в додатку).
Пізніше як відрубало так, що я аж заснув. Прокинувся наче нічого не змінилося. Побавився ще з наживкою, але особливого успіху вже і не побачив - ще 7 штучок підлящиків і плотвичок.
Побачивши чорну хмару над Києвом, швидко зібрався, але перед тим встиг відстежити що у мого сусіда результат навіть гірший, а лящом там і "не пахло"...
Сьогодні з родиною був у Ходосіївці, сам не ловив, але по берегу пройшовся і знайшов, що багато порожніх садків, у когось з 4 ранку до обіду пару карасиків. Улов у тих, хто ловив з човнів трохи серйозніший - бачив двох рибацюг, які вивантажувалися, то у них 3-4 кг карасів і дрібного карпу було в садках.
ось так...
|