Перегляд одного допису
Старий 05.10.2011, 17:51   #680
Юрьич
 
Аватар для Юрьич
 
Реєстрація: 16.02.2009
Звідки Ви: Киев, Троещина.
Дописи: 433
Дякував: 54
Дякували 957 раз(и) в 260 повідомленнях
Цитата:
Допис від Radul Переглянути допис
теж маю коптільню але віддаю перевагу дачній стаціонарній. в цій "настольній" якось незавжди виходить те що хочеш.
поділіться навиками. при якій температурі, скільки тирси сипать, скільки часу коптити?
Если это холодное копчение, то температура дыма должна быть 35 гр С, время копчения не менее 20часов, дерево, в идеале, должно быть 14 часов ольха + 6 часов вишня. При правильном посоле получается смертельный номер для желудка.
Юрьич зараз поза форумом  
5 користувачів подякували
DAMIR (05.10.2011), makswell (05.10.2011), Radul (07.10.2011), Лясковский Александр (05.10.2011), Соловей (06.10.2011)