Перегляд одного допису
Старий 05.10.2011, 10:39   #678
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від DAMIR Переглянути допис
Затишье...
но это не помешало испытать коптилку и закоптить припасенных сома и судака.
Рыба горячего копчения.
теж маю коптільню але віддаю перевагу дачній стаціонарній. в цій "настольній" якось незавжди виходить те що хочеш.
поділіться навиками. при якій температурі, скільки тирси сипать, скільки часу коптити?
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P9090397.jpg
Переглядів: 208
Розмір:  152,9 КБ
ID:	145811  
Radul зараз поза форумом  
4 користувачів подякували
Astra OPC (25.10.2011), eva (05.10.2011), geaves (05.10.2011), Евгений Кравченко (05.10.2011)