Перегляд одного допису
Старий 04.10.2011, 21:38   #4751
Krukman

Звідки Ви: Киев
Дописи: 210
Дякував: 3.481
Дякували 433 раз(и) в 43 повідомленнях
Вчора рибалили разом з GROB-ом на річці Л. Рівень води продовжує падати, мабуть це разом зі зниженням температури повиганяло рибу з прибережних канавок (ще тиждень тому в поляриках з задоволенням спостерігав за нею). Вона змістилась поближче до корчиків, там Вова "збив" першого судачка.

Змістились на ями, в надії на щуку - марно. Вова ловить окунця. Я йду від нуля окунцем, який взяв під самим берегом між двох корчів.

Йдемо далі, вище за течією, і тут я помічаю під самим берегом дві рибини, потім ще декілька, позвав напарника і ми разом вже ідентифікували їх як жереха. Він кружляв по обратці довжиною в 10 метрів, на приманки майже не реагував, іноді просто тікав від них. Тож ми полишили його і переїхали до кінцевої точки нашого маршруту.

Там мілина переходить в глибоку яму. На міляці можна поганяти попер а на ямі покидати джиг. Володі залишив яму а сам пішов на мілину. Там було в мене три вихода за попером, щуку я трохи потримав, окунь промазав а от з третім було цікаво. Бачу хвилю від риби, підготувався, удар - мимо і тут я зробив першу помилку - не продовжив проводку, опустив спінінг вниз і шось сказав, бо на продовження не чекав. Відповідно, другої атаки не бачив, а тут Вовка щось крикнув і спінінг хтось смикнув - я підсік і зробив другу помилку, замість того, щоб тупо котушкою витягти здобич почав її викачувати. Тож на пам`ять мені щось блиснуло білим боком і поплило далі собі...

Вова над ямою ловив на колєбалки, впіймав жерешка й голавліка, каже ще щось було, захоче - додасть, а я взагалі задоволений виїздом. Чого всім і бажаю.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg DSC00224.jpg (376,1 КБ, 170 переглядів)
Тип файлу: jpg DSC00246.jpg (378,0 КБ, 207 переглядів)
Тип файлу: jpg DSC00247.jpg (378,7 КБ, 155 переглядів)
Тип файлу: jpg DSC00250.jpg (168,4 КБ, 219 переглядів)
Тип файлу: jpg DSC00258.jpg (461,0 КБ, 154 переглядів)
Тип файлу: jpg DSC00259.jpg (415,4 КБ, 165 переглядів)
Тип файлу: jpg DSC00260.jpg (387,9 КБ, 199 переглядів)
Krukman зараз поза форумом  
37 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей