На неділю запланували день тролінга, але все як завжди змінилося в останню мить. Товариш з моторчиком захворів, що робити

а на воду хочеться

. Виїхали в 6:00 по дорозі мені під колеса кинулася якась жінка

ледве її об'їхав ну думаю день почався.... Приїхали на базу, язь 120 грн. дорогувато, ну нічого пасочки в човен і на весла. Ранок видався прохолодним, я навіть трошки змерз але це ніяк не заважало нам шукати рибоідів

. На першій точці товариш ловить окуня грам 150 забираємо моєму коту (давно рибою не балував), потім я провтикую щуку навіть не зрозумів що то була

і не підсік((( ну нічого гребемо далі, а далі

не рахуючи ще двох котячих полосатиків. Пливемо назад до бази,вітер просто здував нас разом з якорем і ось воно щастя невнятна

підсікаю і щупак на 1200 грам у нас в човні, ура розловим снасть

А вітер все дужчав і дужчав

Підпливаємо до бази і пробуємо ловити на пляжику, ще один матрос відпустили коту досить, і в мене знову щук

і підсікаю секунд 5 приємних вражень і шнур провис... Риба є і під базою)))) це порадувало)) і тут у Макса

підсікає щось є, питаю що? Каже мабуть нічого, трава))) але тягне назад, виявилося перемет з живцями, гачки акулячі. Починаю витягувати і тут щось як смикне, ледь втримав підтягую

сом кг на 5-6 і ще один до 1 кг. Малого зняв і відпустив іншого не чіпали(народу на березі багато було) та й не було чим його взяти, підсак вдома залишився разом з фідером((( а так хотілося його відпустити і зрізати перемат

Ось така була рибалка, оскому збив до наступних вихідних можна спокійно працювати.