Перегляд одного допису
Старий 15.09.2011, 10:56   #663
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
мусаха

осінь, пора врожаю, найкращий час для приготування "мусахи", тому що в зимку витрати на продукти зростуть як мін. в 2-3 рази, а тут і домашнє майже все.
це блюдо готує мама з давна, а тепер і дружина.
хотів викласти як SERDIТЫЙ фото , коментар але ніяк невиходить.

всі індигрідієнти викладуємо шарами по встановленому порядку:
1. картопля , морква відварені нарізані кружельцями.
2. зверху викладаємо фарш ( як на котлети : сіль, перець, цибуля, часник, м"ясо ).
3. цибуля сира нарізана кубиками.
4. перець болгарський солодкий.
5. гриби варені, шампінйони .
6. знову шар фаршу.
7. баклажани (перемішані в солі на 2 год. та обжарені).
8. помідори.
9. майонез.
10 сир.

кожен шар накрити майонезом і трішки присолити.
в духовку неменш як на 1 год.
смачного
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P9080358.jpg
Переглядів: 129
Розмір:  148,2 КБ
ID:	142271   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P9080359.jpg
Переглядів: 131
Розмір:  133,9 КБ
ID:	142272   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P9080360.jpg
Переглядів: 131
Розмір:  184,5 КБ
ID:	142273   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P9080361.jpg
Переглядів: 126
Розмір:  143,8 КБ
ID:	142274   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P9080363.jpg
Переглядів: 126
Розмір:  192,0 КБ
ID:	142275  

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P9080364.jpg
Переглядів: 130
Розмір:  174,6 КБ
ID:	142276   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P9080365.jpg
Переглядів: 123
Розмір:  199,5 КБ
ID:	142277   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P9080369.jpg
Переглядів: 131
Розмір:  171,7 КБ
ID:	142278   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P9080371.jpg
Переглядів: 123
Розмір:  157,3 КБ
ID:	142279   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P9080372.jpg
Переглядів: 141
Розмір:  173,7 КБ
ID:	142280  

Radul зараз поза форумом  
25 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей