осінь, пора врожаю, найкращий час для приготування "мусахи", тому що в зимку витрати на продукти зростуть як мін. в 2-3 рази, а тут і домашнє майже все.
це блюдо готує мама з давна, а тепер і дружина.
хотів викласти як SERDIТЫЙ фото , коментар але ніяк невиходить.
всі індигрідієнти викладуємо шарами по встановленому порядку:
1. картопля , морква відварені нарізані кружельцями.
2. зверху викладаємо фарш ( як на котлети : сіль, перець, цибуля, часник, м"ясо ).
3. цибуля сира нарізана кубиками.
4. перець болгарський солодкий.
5. гриби варені, шампінйони .
6. знову шар фаршу.
7. баклажани (перемішані в солі на 2 год. та обжарені).
8. помідори.
9. майонез.
10 сир.
кожен шар накрити майонезом і трішки присолити.
в духовку неменш як на 1 год.
смачного