Перегляд одного допису
Старий 12.09.2011, 08:21   #106
Футболер

Звідки Ви: Київ
Дописи: 1.073
Blog Entries: 2
Дякував: 5.939
Дякували 5.608 раз(и) в 508 повідомленнях
Субота. Тріполі.

Довго кумекали з хлопцями куди б його поїхати на фідер половити. Було декілька варіантів, на варіант поїхати в акваріум за 150км. Вибір було зроблено на користь не в межах Києва та не за Полярне коло, тобто Трипілля.
Вирішили їхати в нїч, щоб зайняти улюблені місця, бо на позаминулому тиждні ледве примкнулись.
Прибувши на місце, в кількості трьох відважних парубків, виявилось що "наші" місця вже зайняті. Зайняли їх два туристи з п'ятьма чи шістьма шпінінгами (так вони їх називали). По довжині берега, десь метрів 30-40 були натикані ці шпіннінги.
Після шановливого зауваження - чи не ох...лі ви хлопці стільки місця вдвох займати, вони зробил морду цеглою та продовжил квасит. Абідна да!
Тепер по суті діла. Спіймати щось вночі ми особливо не сподівались. Замішавши кожен свої прикормки, повішали дзвінночки (як би я їх не любив) почали чайовничати, а хто і спати.
Собі я замішав надексперементальну суміш - драгон лящ меласса + фд лящ бетаїн + фд спорт лайт + трохи коноплі + суха кров. Повішав поводок 0,25 з надією на соміка. Перша покльовка була між другою та третью годинами. Дуже смачно потягнуло але я не встиг підсікти. Мабуть був він - сомєг. І все до ранку у нас нічого, навіть у шпінінгістів.
З ранку піднявся добрий вітрисько, який у деяких час від часу відбивав бажання рибалити. Риба була дуууже трудова. Перепробував усе - гачки, довжину поводків, комбінації наживок. "Завдяки" губатому покльовок майже не видно, тому останні пару годин ловив з руки. Ітог такий. Підлящ 610гр., плотва, густіра, чехонь - 1кг 540гр. Хлопці-напарники ітого меньше. Той що ловив на салапінку спіймав 2шт. Поки їхали додому зробили висновок, що в усьому винен сильний західний вітер та була підозра що риба стоїть в півводи.
З вечора п'ятниці та до 14.00 сусіди-шпінінгісти перезакидали свої "снасті" лише один раз. Нах займати півберега якщо ти ху...ю страдаєшь. :@
П.С.: фоток нема бо пишу з телефона. А фотки - трафік однако.
Усім НХНЧ!
Футболер зараз поза форумом  
21 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей