Всім привіт.
Ходив на рибалку 03.09. та 04.09 Київ, Десенка, Русановскі сади. Спінінг.
Субота.
Що тут сказати в риби був вихідний. З 6,30 до 13.00 нічого… кілька сходів, бара в’яло.

Найбільше розражало – Лодки…. Моторки.

Чи в людей совісті не має, чи вже зовсім подуріли всі. Головне бачать що людина ловить з берега спінінгом, то вини біля само бера як спеціально проїдуть пробоксують, вся вода взбовтана, риба нашугана.

Повбивав би млять всіх. Нє щоб проїхати по центрі річки чи подалі від берега то вони як спеціально…. Ладно ще ті які ловлять з лодки та рачкують біля берега, а то ці яхти ….. постріляв би….
Рибалю… думаю.. от як би поглохли всі лодки рибальські та яхти, щоб не бовтали воду. А то тільки на рибалку – тишина незаймана, краса… і тут починається…. Брум брум…

Неділя.
Зійшов сомик з верху, 3 перспективні щучки теж не витягнув. Одну зловив на джиг, вібрик білий. Грам 500.
Ловлю… ловлю… і тут як благословення зійшло…. Біля 7 ранку, лодки починають знов робити свою справу… І на тобі … неможуть завестить, буркають буркають, а завестись не можуть. Один човник півгодини стукав мотором і нічого не вийшло, прийшлось веслувати на зад…. Проходить 5 хвилин інший теж застряг на тому ж місці, знову мотор не праціє… бур бур рибалка не вдала )))…. О Боже… не вже мої слова були почути.. я тільки розсміявся..

О це так… буде всім хто злорадствує та не розуміє інших. Далі не дивися скільки ще лодок буркало … двинувся далі)) Одним словом неділя була перспективною.
Лодки підняли настрій…
Але!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ловлю собі ловлю….
Приходить Бомж

випивший в пінджаку. Став біля мене… ляля.. ляля… Почав розказувати про рибалку. Спочатку я сміявся, та не сприймав в серйоз….
Порадив мені місце де рибалити. Каже «Я тобі скажу де ловити, там в лісі є маленький ставочок іти там покидай спінінгом, я колись давно там ловив..» і починає розказувати… ну трішки заінтригував… Думаю… ех.. ладно схожу глягу що там..

Прийшлось годину топати верх потечії перейти мости, труханов…оболонь вже не далеко)) іду по gps iphone. Притопав… Кароче я всміх…. Куча жабуриня, кропивки, кидати не має де….

Одне місце кілька метрів просвітку. Ну дамаю раз я пройшов стільки гріх не кинути….
Перший кидок нічого, другий, третій, …. ШОК!!!!!!!!!!!!!
А бомж був то правий!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Одна зійшла ХОРОШЕНЬКА. Наступний кидок, дивлюсь по сторонам, блін…..

там такий хвіст в злі ворушитья ніби щука запливла в кропивку ух….. тільки хлюп хлюп… і немає його. Блін золоте місце… Ото бомб дав))))))) Я і не очікував.

Розвертаюсь кидаю в іншу сторону… перший кидок, Щука 1,5 кг приблизно… мучив мучив, запливла в зіля... там її і залишив (((
Через 2 хв. Ой… хлюп бах …. Біля самої поверхні ще одна…. Ух…. Кароче… в мене прозріння))))

Але час піджимав, мені потрібно було бути вже в дома, а я присів на той ставочок… прийшлось згортитись та бігти до дому. Так і нічого на ставочку не зловив, но покльовки смерть))) яка там десенка, яке там дніпро )) Думаю наступного разу обов’язково зловлю.
Моє прохання..!!!! ШАНОВНІ ЛЮДИ.. будьте людьми якщо рибалите чи відпочиваєте на лодках, старайтесь триматись подальше від берега, коли буксуєте лодками катаєтесь….Самі не ловите, то дайте іншим половити. Не робіть так щоб люди на вас Матом клали, вам від цього користі не буде, повірте.

А то рибалю з берега, їде рибак на лодці, видно зразу фраєр… як спеціально фух… біля мене, квилі поколіна, крутий… надіюсь він там і втопив ту лодку.

Урод.
Всім дякую. Вибачте за грубість, просто бувають такі люди яких хочеться підвісити за одне місце…. Бачите що рибалять ОБЇЖАЙТЕ ПОДАЛЬШЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І ПОВІЛЬНО А НЕ ГАЗУВАТИ ТА РОБИТИ ХВИЛІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Все