Перегляд одного допису
Старий 31.08.2011, 23:34   #2901
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від -=ash=- Переглянути допис
Ой-ё!

Вот это харя!
А шашлык что, с трофея??
да з нього самого. вийшов сухуватий і пружний. дружина неїла хоч і добрий запашок по квартирі пішов, старша попросила залишити ще на завтра.
знайомі мисливці розповіли, що потрібно як свіжину готувати і побільше спецій або краще зтушити. мені здається, що на третій день дружина невитримає і скоштує-це буде тушене м"ясо. кращі рецепти викладу після дегустації.
суть в тому , що лише в бобра є секретні залози. при розчинянні я думав, що це самец, бо мав два здоровенних яєла, аце і були ці залози. мають спецефічний запах навіть коли діставав з води. цей "секрет" потрапив на руку, колір ніби голуба глина, густоватий, дак неміг зтерти як салідол, змив милом. а м"ясо головне добре вимочити.
фото вечірнього шашличка-пробника.
да недай Бог зустрітися з такою тварюкою . все добре скінчилося але більше ржали ніж був присутній переляк. я б ще хотівби з боку як Мамай на це подивитися.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P8310341.jpg
Переглядів: 149
Розмір:  172,4 КБ
ID:	140222  
Radul зараз поза форумом  
6 користувачів подякували
-=ash=- (02.09.2011), bodzja (01.09.2011), eva (01.09.2011), galileo (01.09.2011), Евгений Кравченко (01.09.2011), Паша Лахай (04.09.2011)