Цитата:
Допис від -=ash=-
Ой-ё!
Вот это харя! 
А шашлык что, с трофея??
|
да з нього самого. вийшов сухуватий і пружний. дружина неїла хоч і добрий запашок по квартирі пішов, старша попросила залишити ще на завтра.
знайомі мисливці розповіли, що потрібно як свіжину готувати і побільше спецій або краще зтушити. мені здається, що на третій день дружина невитримає і скоштує-це буде тушене м"ясо. кращі рецепти викладу після дегустації.
суть в тому , що лише в бобра є секретні залози. при розчинянні я думав, що це самец, бо мав два здоровенних яєла, аце і були ці залози. мають спецефічний запах навіть коли діставав з води. цей "секрет" потрапив на руку, колір ніби голуба глина, густоватий, дак неміг зтерти як салідол, змив милом. а м"ясо головне добре вимочити.
фото вечірнього шашличка-пробника.
да недай Бог зустрітися з такою тварюкою . все добре скінчилося але більше ржали ніж був присутній переляк. я б ще хотівби з боку як Мамай на це подивитися.