Перегляд одного допису
Старий 02.08.2011, 19:16   #821
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Допис від duffy333 Переглянути допис
Не сочтите за рекламу, но в плане классных, неубиенных кормушек отечественного производства по нормальной цене я для себя вопрос закрыл - это "наш аналог" Корума. Ну ни одна не сламалась, не разлетелась на Днепре. Да есть мелкие недостатки как то отсутствие вертлюга (меня это абсолютно не парит) и всего один размер сетки самой кормушки (для Днепра летом очень даже ничего, но по холодной воде уже забагато). От себя абсолютно искренне могу сказать производителю "Спасибо!".
Я просто ж...ю чую що мова йде про АХС. Як виробник даного продукту маю право говорити, що в світ вийшли менші по розміру кормушки АХС, кошик сітка, але вони з крильцями і вертлюгом.. Для течії ніби крильця непотрібні, але масса народу просить крильця. Я зізвонююсь з провідними спортсменами фідеристами і питаю їхню думку. Зараз готовиться до виходу в світ кормушка по розміру як та що з крильцями, тільки в формі закритої, або "отвір" і без крилець. Ваги будуть 28,42,56,70,84 і 98грам. Владислав Іванович Дудченко вже тестував дані ваги, але форма грузів 70,84,98 грам буде мінятись, в кращу сторону. Також в планах є пікерні кормушки, але це вже вслідуючому сезоні.
Якщо у когось були проблеми з кормушками АХС, тобто тріскали, невспливали, погано летіли то пишіть в даній темі, будем враховувати, доробляти. Пишу не в цілях реклами а просто хочу знати як народ оцінює кормушки АХС.
Так, забув, duffy333, ПРОШУ.
AXIC зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
duffy333 (03.08.2011)