Перегляд одного допису
Старий 06.07.2011, 12:46   #49
Котя ра я

Звідки Ви: Київ - Пирятинський повіт. Пенсіонер...уже.
Дописи: 946
Blog Entries: 3
Дякував: 3.329
Дякували 9.875 раз(и) в 526 повідомленнях
Вчора...

На другий день добровільно-примусової відпустки захотілось узнати чи не виловив всієї риби на високій дамбі , та шо за ситуація в робочі дні. Тож махнув на те саме місце. Приблизно розклад одинаковий: зранку менше рибаків, як на березі, так і на воді, з обіду більше, як і на вихідні. В основному, метою ловлі був карась, але... з цікавості до прикому добавив розвареного гороху: здивуванню не було меж - на корм стала біла риба: підлящ, густира, краснопчик, і т.д. Назви рип, з тих шо на фото в садку, міг вказати не точно, то може хто підскаже, чи поправить. Ловив на дві вудки. Дякувати Віталію Індійцю за наводку по поводковому матеріалу: рип витягувався разом із зіллям. Багато було сходів: чи рано підсікав, чи погано "ковтала", приколи типу: красава підлящ хорррроошенький відчепився прямо на бетонці і по нахилу в воду. Ги, шоб норму вилову не порушив. Трабуковські: 5ти метровка постачала виключно карасів і одного красавця окуня, знать зимою не всіх вибомбили; 4ри метровка тягала білу рибу, назву визначайте на фото самі. На гачках ловили рип червоний і перловка. Погода класс - на бетонці не спекотно, а мона сказати даже комфортно. Якась плямка появилась на фотику, хоча добре протирав об'єктив, після попередньої рибалки, не можу зрозуміти в чім справа, але фото не сильно портить. Задоволення отримане, рип в Дніпрі ще водиться, то фарти і Вам.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC04935.JPG
Переглядів: 774
Розмір:  238,3 КБ
ID:	130857   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC04936.JPG
Переглядів: 895
Розмір:  239,8 КБ
ID:	130858   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC04937.JPG
Переглядів: 736