Звідки Ви: Киев
Дописи: 210
Дякував: 3.481
Дякували 433 раз(и) в 43 повідомленнях
|
рибалка 04.08.2011
Першою рибкою виявився під`язок, він є взагалі першим - язів я раніше не ловив. Тим більше приємно було, що спрацювала саморобна чорно-коричнева колєбалка. Потім на Vesp-у піймав такого ж невеликого жерешка. Але приїхав то я за іншою рибою!
Проїхавши трохи нижче за течією я її і знайшов - 5 чи 6 невеликих, але досить пристойних як для малої річки, голавликів. Обережно спустився по крутому берегу і деякой час спостерігав, чи не налякали мої маневри плаваючу в дуже прозорій воді рибу. Наче все добре. Другий заброс колєбалки, падіння, вся зграя накинуась на здобич і самий спритний опиняється на гачку! Це все чудово видно в прозорій воді на недалекій відстані! Далі вже ареа спіннінг і моно зробили свою справу. Невелика, але дуже симпатична рибка пливе додому.
Треба зробити паузу, вона просто потрібна. До того ж треба перекусити. Додому їхати не хочеться, вирішую ще порибалити. Нижче за течією знаходжу ту саму зграю голавликів але всі спроби піймати ще були невдалими, зміна приманок не допомогла.
Вирішую наостанок піднятись кілометрів на 5 вище по течії. Річка тут глибша, течія незначна, в окремих місцях вона повністю заростає травою. Щука любить таке. 35-й ужгородський стік проходить над травою, бурун, спрацьовує фрикціон, риба не здається - їй є куди втікти. Але потроху таки вивожу її з трави. Це знову головень! Я точно не чекав його тут зустріти. І це проємно!
|