Перегляд одного допису
Старий 22.06.2011, 18:42   #430
lipova8

Звідки Ви: Тернопіль
Дописи: 18
Дякував: 24
Подякували раз у одному повідомленні
палатка

Цитата:
Допис від Andron Переглянути допис
За "уважаемого" спасибо и Вам того же
Я, в принципе, без злости, просто высказываю своё мнение. Дети у меня есть, двое и я нередко выезжаю семьёй с палаткой на срок до двух недель, поэтому вопрос встречный - а Вы давно ездили семьёй с палаткой? Сори, но судя по Вашим рассуждениям, или редко или вообще никогда Думаю, что опыт поездок даёт куда больше пользы и ответов, чем перелистывание страниц интернета и просмотр шоу американских пенсионеров . Удачи, ... уважаемый!
якщо чесно "уважаемый"...мені просто неприємно з Вами говорити...окрім дешевого київського популізму і понтів у Вашому спілкуванні не знаходжу
Так...я мало ходжу в походи з палаткою...причина?..скажу-є можливість за це все заплатити...але не суть....в форумі про палатку я сказав...що палатка підходить мені як для такого виду відпочинку-персонально тлумачу для ВАС-що не профі риболов...альпініст...екстримал ІТД....а відпочинку з сімєю ....хотів порадити для таких...як я...якщо такі є на форумі-придбати цю палатку.....а ВИ тут стараєтесь як "дєд" в армії мені" подражати"
Тому пропоную-купіть собі таку палатку яка Вам подобається
А ще кажуть " каждая вещь похожа на своего хозяина"
тепер на рахунок пенсіонерів з відео- тут не головне не пенсіонери...а приблизний хоча б відео опис зборки....хоча Ви прекрасно вловили суть....але ж треба що не буть кинути в чужий город....
Так попрошу Вас коректніше ставитись до чужих думок....
Дякую
lipova8 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням