Отже маленький звіт:
Тренування 21-22 травня, та в пятницю перед стартом для нашої команди завершились начебто правильним складом прикормки... все було начебто непогано - риба ловилась в гарному темпі, провалів майже не було... Нажаль, відсутність вільного від роботи часу, щоб посидіти напередодні змагань та все спокійно перевірити, зіграла вирішальну роль. І як потім виявилось все вирішують деталі
1-й день - Тролік витягує А12 (слава богу, хоч не А1-А8), Поряд одноклубник Боря

(краще б поряд сиділи хлопці не з нашого клубу). Підготовка - старт. Виявилось - що дистанція в нас с Борею майже однакова

Боря починає дуже непогано густіра, потім підлящ. В мене ловиться з третьої кормушки але рибка менше, але з часом її розмір трошки збільшується. Так і ловимо - Боря трошки більшу, але рідще. Я частіше - але меншу. Згодом і я зловив підлящика ... Але потім кльов затихає, експерименти з наживкою ні чого не змінюють... Зміна темпу та варіації спреїв також результату не приносять... Так і завершуємо...
Алекс з Харькова 1-й, Боря - 2-й, Любомир - 3-й (хоча мені здавалось що в нього риби менше), я - 4-й. В команди результати різні від 1-ки у Віско, до 4 та 7 у АК та Троліка. Ми - 7 ... Погано, але шанси залишаються... нарада, вирішуємо корм не міняти - тільки викинути один елемент з корму. Як потім виявилось - нічого путнього з цього не вийшло...
2-й день. Я знову в зоні А - сектор А10 (там ловив здається вчора представник Київської області Швець - улов 630 гр, результат не дуже, а ще й сектор завузький). Поряд - Льоша Страшний, через 4-5 секторів Тітар (але його погано видно). Готуємось викосили з Олексієм чимало трави новими косами. Стартуємо. Я вдягнув все біле (навіть штани, бо вчора колінки згоріли) - спека неможлива. Ловив непогано та в темпі, але розмір риби не втішав.. Жодної покльовки ляща. В другій половині етапу роблю маніпуляції з прикормкою та за хвилин 10-20 ловлю два непоганих... карася... Але нажаль під кінець етапу - Льоша таки взяв вверх в нашій мікродуелі - він вихватив 3-5 густірок, та обійшов мене на 290 гр... Результат - 3-й в зоні. В моїх хлопців - результати ще гірші 6,7,7

Прольот по повній. Троліку не допомогло навіть те, що він в 2-й день ловив в тому самому секторі
Поразка дуже прикра, але
Цитата:
Как известно, без поражений не бывает побед.
|
І ще - якщо перед КК та ЧК з асортиментом ВДЕ був напряг, перед ЧУ був повний вибір... Мабуть - це розслабялє
Ловив, що на ЧК що на ЧУ фідерами Бальцер Хюльс 3,90 165 гр, катушки Бальцер Металіка 740 з БР, кормушки АХС - 60-80-100. Шнури також бальцер, крючки оунер, жилка на повідцях Тубертіні 0,115 та 0,14
Прикормка ВДЕ, ароми та спреї також
Велика подяка своїй команді за боротьбу та те що руки не опускають. В нас все ще попереду. Паші та Маші - тьху-тьху три рази...

Дякую всім спортсменам за чесну та безкомпромісну боротьбу.
Чемпіонам та призерам - Віват
Віват нашим одноклубникам

Подяка організатору Троліку

Подяка суддям - ми Вас побажаємо, просто є велике прохання максимально професійно виконувати свої обовязки
До зустрічі на наступних змаганнях
PS Забув

-
величезна ПОДЯКА представнику компанії Бальзер за надану прикормку та спорядження. АК - ДЯКУЮ
А щенаш дописувач написавши своє повідомлення знайшов свій Берклі аж у Франковську -
http://fishing.kiev.ua/vb3/showpost....7&postcount=88 )))