Якщо вся прикормка,глина,сухі антрактанти і т,д.входять в 12літрів,то може скоротимо єтапи до 2.5 годин в пропорції до поплавка,на який ми дуже рівняємось і копіюємо(приклад-куріння),хоча в них 20л. на 4 год.

---------- Добавлено в 21:43 ---------- Предидущее сообщение было в 21:20 ----------
Цитата:
Допис від Trolik
Люди на різні букви бувають... І на "Я" бувають.... І на "Йо" бувають... Але ні ті ні інші (а з ними і ті, хто не розуміє різниці між зволоженим прикормом та насадочним мотилем і між ловлею риби та розмазуванням суперника по прикормленому місцю), не будуть навіть розглядатись у якості кандидатів у Збірну України. Навіть якщо їм вдасться стати Чемпіонами чи Володарями Кубку. Тому що в Збірній (і я свідомо пишу це слово з великої літери) потрібні люди, котрі вміють ловити рибу згідно Правил. А не ті люди, котрі в Правилах шукають шпаринки, які дадуть їм перевагу над іншими не через кращу техніку/тактику, а через те, що інші розуміли очевидні речі.
|
Думаю,що все вище сказане це не більше ніж ємоції і нерви(бо чесно я теж не розумію чому мене заставляють зволожувати всю прикормку.якщо із-за об;єму то може краще обмежувати кількість сухої.Зволожена прикормка скорше реагує на температуру,і.д.,нащо добавляти собі і суддям гіморою-маєш 4 кг сухого,хочеш зволожуй,хочеш не зразу зволожуй,хочеш весь зволожуй,нафіга обмежувати спортсмена вмінню думати,А???бо так в Європі!!! Шановні у них риби хоч ж...ю їш,а унас??? Якщо ми найдем правильний підхід у нас дома до того пресованого зі всіх сторін мізеру,який називаєтьсю популяцією риби,то за бугром нашим збірникам буде набагато легше.