Перегляд одного допису
Старий 24.05.2011, 19:22   #57
Trolik
Слава Україні!!!

Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
2 AXIC

Ігоре Антоновичу... Де сонце а де кінські сили??? Шановний пан volvo їдучи на всеукраїнські рейтингові змагання задає питання, котрі, м'яко кажучи, демаскують його необізнаність з Правилами.... Що сам і визнає. Може я не делікатний у висловах. Може у мене вже бракне терпіння вкотре пояснювати прості речі - то питання психіки. Але є безумовний плюс і досягнення цієї розмови - пан volvo Правила таки прочитав. За що йому при особистій зустрічі особиста палка подяка від мене...
І друге питання. Азм есмь і т.д. то річ не вічна і легко виправляється... Навіть не треба докладати особливих зусиль по зміщенню мене з поста кнфл. Та ж сама психіка вже дає тріщини. А наступного року ще пару федерацій нарешті зацікавляться фідером і вирішать прислати свої команди і ми знову потонемо у повторних обговореннях прозорих для всіх питань. І будете вибирати нового керівника. Я б голосував за Свирида Ігоря Антоновича - хорошого спортсмена і хорошу людину. Хай він наведе порядок у фідері українського розливу...
Останнє за числом але не за значенням. Весняна конференція ФРСУ затвердила порядок відбору у збірну команду України, котра буде виступати на міжнародному рівні у 2012 році. Нагадую (десь вже писав, але до слова) - збірна формується на підставі відборів. До відборів допускаються 22 спортсмени. 15 чоловік - чільна п'ятнадцятка рейтингу. 6 чоловік - склад збірної 2011 року. 1 чоловік - за рекомендацією кнфл. У випадку, якщо трапляється суміщення (члени збірної 2011 потрапили у 15-тку чи кнфл не бачить достойників поза формулою 15+6) коло спортсменів, котрі скликаються на відбори розширюватись не буде...
Trolik зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням