Цитата:
Допис від Trolik
Дуже цікаве питання від спортсмена, котрий вирушає на Чемпіонат країни...
Дозволю собі цитату з Правил, котрі Ви, судячи з усього, не знайшли за необхідне прочитати...
|
якраз найшов, тому і перепитав.
Цитата:
протягом лову спортсмен може проводити додаткове зволоження прикорму з використанням пульверизатору
|
так що нічого дивного, дивно тільки
Цитата:
якщо він ліпиться - він вологий
|
вибачте але що значить ЛІПИТЬСЯ? Я не на "метод" їду ловити!!! Мені цікаво якщо я зволожив прикормку в тій мірі яку рахую за потрібне а суддя буде з цим не згоден,що тоді? Кінці кінців ступінь зволоженості залежить і від виду годівничок і практичної мети відносно тактики і деяких інших факторів, які усвідомлює і переслідує сам спортсмен.
І ці правила і трактування деяких їх пунктів, на мою думку, в певній мірі обмежують можливість проявити своє вміння і недають змоги вносити, в процесі, додаткові складові в прикормку відповідно до ситуації (наявності і виду риби і т.д.) чи навіть повністтю її замінити. У нашому ж випадку згідно діючих правил, приготування 100% прикормки на весь тур це скоріше тикання пальцем в небо, особливо для тих хто там взагалі не ловив (тільки не треба про тренування говорити, всі добре знають що в половині випадків те що працювало вчора завтра може не спрацювати). Як вихід підготувати одразу кілька видів готової прикормки в сумарному об'ємі відповідно до дозволеного правилами, але...
Ми знову прагнемо до європи і знову робимо це по азіатськи, тобто просто копіюємо щось, а кінцевий виконавець (тобто сам спортсмен) най сам париться...