Цитата:
Допис від Trolik
Знову "за рибу гроші". Зволоженість прикорму перевіряється суддею у дуже простий спосіб: якщо він ліпиться - він вологий. Приховування сухого корму під зволоженим - погана порада. Веде до дискваліфікації. Зволоження прикорму "з горла" пульверизатора - погана порада. Веде до дискваліфікації. Спушування прикорму вручну після такого "зволоження" - погана порада. Призводить до катастрофічної втрати часу, покльовок, риби. Суперники в цей час спати не будуть. Вони ловитимуть рибу. І, сподіваюсь, непоганим темпом... Мерзлі баклажки у відро з прикормом - хороша порада. Дуже конструктивно і не має негативних наслідків. Писати в форумі у сподіваннях, що повідомлення витруть - Ігоре Антоновичу, то не Ваш стиль. Вам не пасує віктимна поведінка. Тому - не сподівайтесь.. 
А взагалі мене трохи бентежить, що люди не читають Правил  . Це головна думка мого попереднього повідомлення... 
|
Правила Анатолію порушують всі, інколи навіть самі того незнаючи.
Я розумію, що Вам потрібно боротись за дотримання правил, а спортсменам дотримуватись їх. Але є моменти, коли правила можна обійти не порушуючи їх. Ну невірю, ні на одних змаганнях не дискваліфікували, чи навіть не зробили зауваження за недостатньо зволожену прикормку. А те що перемішуючи під час етапу це втрата часу, думаю це краще чим прокисла прикомка. У мене, та й не тільки, було так, що прокисала. От і думав як від цього встерегтись. І помагало.