Ответ ЖЕКУ
Напечатал в двух экземплярах, заставил расписаться в получении и поставить дату.
Дальше полный текст:
К О Н С Т И Т У Ц І Я У К Р А Ї Н И
Стаття 30. Кожному гарантується недоторканність житла.
Не допускається проникнення до житла чи до іншого володіння особи, проведення в них огляду чи обшуку інакше як за вмотивованим рішенням суду.
У невідкладних випадках, пов'язаних із врятуванням життя людей та майна чи з безпосереднім переслідуванням осіб, які підозрюються у вчиненні злочину, можливий інший, встановлений законом, порядок проникнення до житла чи до іншого володіння особи, проведення в них огляду і обшуку.
ТИПОВИЙ ДОГОВІР №
про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій
12. Виконавець має право:
2) доступу, у тому числі несанкціонованого, в квартиру споживача для ліквідації аварії відповідно до встановленого законом порядку, усунення неполадок санітарно-технічного та інженерного обладнання, його встановлення і заміни, проведення технічного і профілактичного огляду;
Оскільки Договір порушує КОНСТИТУЦІЮ УКРАЇНИ, та поданий на підпис тільки в одному екземплярі, я Маргуліс Геннадій Янович відмовляюсь його (договір) підписувати. Прошу видалити з тексту положення, які ущемляють мої громадянські права, та подати на підпис у ДВОХ екземплярах. Окрім цього, вимагаю додати до Договору нормативи до «Тарифів на послуги та їх загальну вартість», які є невідємною частиною дійсного Договору.
18 травня 2011 року Геннадій Маргуліс
|