Перегляд одного допису
Старий 17.05.2011, 18:24   #622
iva

Звідки Ви: десь трохи нижче Києва :)
Дописи: 542
Дякував: 2.361
Дякували 2.705 раз(и) в 283 повідомленнях
Юшка. Прошу допомоги.

Шановне товариство, прошу Вашої допомоги.
Не хотів, але підписали. Задумало моє керівництво зробити корпоратив, але на природі – на березі річки у лісі. Ну і культмасові затійники дали основним «туристам» рознарядку, кому організацію спортивно-театральних постановок, а кому шашлики і юшку. Мені дісталось останнє. Так і сказали: «Ти ж у нас тут головний рибак от і віддувайся». Суть проблеми здавалась би проста – юшка. Варив не одноразово, але не для такої маси народу і не в 35-літровому казані (і знайшли ж десь гади такий). Я в ауті. Рибу сказали підвезуть, яку замовлю і яку треба (банально, але заборона, за інших обставин сам би зганяв). Рецепт обрали традиційний. Спершу відварюємо голови і кістки, а потім додаємо філе. З дрібною рибою вирішили не зв’язуватися, щоб не прогавити щось і відвар не був мутний. Ну і решту, спеції зелень. Картоплю порадилися відварити окремо і додавати потім (бо в такій масі боїмося, що переб’є смак юшки). Коротше кажучи, хто має досвід з приготування юшки у величезному казані допоможіть практичними порадами. Скільки риби класти, час варіння (закипання), може якісь додати оригінальні інгредієнти? Одним словом будь-яка інформація. Дедлайн четверг вечір/п’ятниця ранок.
iva зараз поза форумом